Курс валют предоставлен сайтом kursvalut.com

вул.Суховоля, 19 м.Трускавець

+38 (050) 373 43 03

+38 (050) 433 00 36

+38 (067) 982 47 60

+38 (073) 227 09 81

Замовити дзвінок

  • Ваше імя:*
  • Ваш телефон:*
  • Email:*
  • Коментар
* Обовязкове поле

РЕСТОРАН-ЇДАЛЬНЯ

Коли ви зголодніли, санаторій запрошує вас відвідати ресторан-їдальню, де подаються сніданок, обід і вечеря, від кращих кухарів. Харчування за типом «Шведський стіл» один з найпоширеніших та зручних видів харчування, оскільки гарантує тривалу ситність в перебігу дня, розкішний вибір страв на будь-який смак і швидкість обслуговування. При цьому на окремих столах по асортиментних групах викладені закуски, салати, гарячі страви, фрукти, соки, десерти, виставлені ємності з гарячими напоями.
 
Це цікаво
У середні віки, коли шведи жили в невеликих будинках, при плануванні приїзду чималої кількості гостей закуски готувалися заздалегідь: робили заготовки з довго зберігаються їжі. Солоний оселедець, копчене м'ясо, варені овочі і картоплю виставлялися на великому загальному столі. Кожен гість накладав собі стільки їжі, скільки хотів. При цьому, беручи участь в банкеті за типом шведський стіл, кожен повинен самостійно вибрати ті страви і ту кількість їжі, яку йому сподобаються. Відразу накладати всі страви в одну тарілку щита моветоном. Можна підходити до шведського столу скільки завгодно разів. Однак набирати їжу про запас на винос не прийнято. Вважається поганим смаком приходити до столу в домашньому або пляжному одязі. За правилами етикету ресторан необхідно відвідувати в діловому або міському костюмі, в особливо урочистих випадках - у вечірньому вбранні.